Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Open Dance Festival Thessaloniki Show

Ένα μοναδικό 4 ήμερο σόου σας προσφέρουν στην Θεσσαλονίκη, τρεις δάσκαλοι χορού από 3 έως 6 Νοεμβρίου 2016 στο WE με σκοπό να διδαχθεί το κοινό νέα είδη χορού.

Γράφει ο Δημοσιογράφος Κουμπλής Χαράλαμπος

Οι επισκέπτες θα ζήσουν από κοντά ένα ανεπανάληπτο και αξέχαστο σόου που πρόκειται να μείνει στην ιστορία της πόλης.

Πέμπτη 3/11 μέχρι Κυριακή 6/11 αρχίζουν τα μαθήματα για μια εκπαίδευση στον κόσμο του χορού.

Είσαι έτοιμος να γνωρίσεις τον ρυθμό που σου ταιριάζει μέσα από διάφορα είδη χορού? Έφτασε η ώρα να κάνεις τα πρώτα σου βήματα και να γίνεις ο χορευτής που κρύβεις μέσα σου.
Τρείς δάσκαλοι χορού: ο Βασίλης Γούλκας δάσκαλος παραδοσιακών χορών, ο Γιάννης Ασμάνης δάσκαλος Salsa-Rueda de casino και ο Μανώλης Μανελίδης δάσκαλος Tango και Latin σας περιμένουν από κοντά να διασκεδάσετε μαζί τους μαθαίνοντας, με αγάπη και πάθος για την δουλειά τους, συμπράττουν για πρώτη φορά για να προσφέρουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης μια μοναδική χορευτική εμπειρία.

 Θα διδαχθείς ακόμη νέα είδη χορού από 14 δασκάλους της Θεσσαλονίκης. Έλα να δ
ιασκεδάσεις κι εσύ μαζί τους στα καθημερινά Parties που θα διεξάγονται αμέσως μετά τα σεμινάρια. Στα decks όλες τις ημέρες θα βρίσκεται η μοναδική dj Sadia.
Παρακάτω παραθέτουμε το πρόγραμμα των σεμιναρίων και των βραδιών χορού που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.
Party Live & Shows: 

21:00-02:00 TRADITIONAL GREEK NIGHT WITH LIVE ORQUESTRA & CLOSING FESTIVAL

Η Είσοδος για τα σεμινάρια και για το πάρτι την ημέρα είναι 3 ευρώ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς για την στήριξη τους!

Αθηναική Ζυθοποιία.Ritmo Latino.Boleo latin shoes & dresses.Non stop trainingΓραφικες τέχνες Δωδώνη.Μπουγάτσα Ο γιατρός της πείνας.Danza fuerte.The ProDancers.Εν Τέχνη.Το ζυμαρακι.Beautytales Κική Κομπουρίδου.Άρωμα ανθοδετική.Οι φιλοι της παραδοσης.



1 σχόλιο: