Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Κομάντο Καριερίστας


Ανοιχτές θέσεις εργασίας σταδιοδρομίας ως κομάντο, ανακήρυξε ειδική μονάδα αντι πειρατείας στο πρόγραμμα συνεργασίας τους για το έτος 2017, να συμμετάσχουν έπειτα από εκπαίδευση στον ινδικό ωκεανό λόγω εισβολής πειρατών.

Γράφει ο Κουμπλής Χαράλαμπος 

Έπειτα από διαδικασία επιλογής υποψήφιων κομάντο στην καταστολή πειρατών, οι επιτυχόντες θα εκπαιδευτούν θεωρητικά και πρακτικά, για να έχουν την δύναμη κι αντοχή στις δοκιμασίες σε περίπτωση κίνδυνου σύμφωνα με τις προδιαγραφές των BIMCO-ISO 28007:01-2015, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα συμμετάσχουν ως SAPU Commando σε ειδικές αποστολές στην ζώνη υψηλού κινδύνου του ινδικού ωκεανού.
Η θητεία ειδικών δυνάμεων ως κομάντο στην ειδική μονάδα αντι πειρατείας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τους όρους συνεργασίας που υφίστανται κατά τη διαδικασία πρόσληψης.

Εάν έχετε υπηρετήσεις στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού και σας ενδιαφέρει η σταδιοδρομία ως SAPU Commando, μπορείτε να αποστείλετε το πιστοποιητικό Ειδικών Δυνάμεων τύπου Α η απολυτήριο στρατευσίμου Ειδικών Δυνάμεων και λευκό ποινικό μητρώο, μαζί με το πλήρες ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του ενδιαφερόμενου στο:   careers@iss-sapu.com.

Οι ετήσιες απολαβές ανάλογα την συχνότητα,την φύση,την διάρκεια των αποστολών καθώς και τον βαθμό του SAPU Commando μπορούν να ξεπεράσουν τα 20.000 ευρώ ετησίως.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου