Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Κοσμική Εκδήλωση Στην Θεσσαλονίκη


Πραγματοποιήθηκαν Με Απόλυτη Επιτυχία Τα Εγκαίνια Της 1st MODELS ACADEMY Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, Στην Θεσσαλονίκη Παρευρέθηκαν Χθες Επίσημοι Προσκεκλημένοι Που Έδωσαν Το Παρών Όπως: Πολιτικοί,Τραγουδιστές,Celebrities,Δημοσιογράφοι.
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 Και Ώρα 20:00 Εγκαινιάστηκε Το Πρώτο Πιστοποιημένο Πρακτορείο Μοντέλων Στην Ελλάδα, Στην Λαμπερή Βραδιά Υπήρχαν Τραπέζια Κρατημένα Για Τους Celebrities Και Λάτρεις Της Μόδας Που Έδωσαν Το Παρών Στην Glamour Fashion Κοσμική Εκδήλωση Όπως: Ο Πολιτικός Πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης,Η Σταρ Ελλάς Βάλια Κακούτη, Διευθυντής Βεργίνας Τηλεόρασης Γεώργιος Φουντουκίδης, Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μιναρετζής, Μελλοντολόγος-Μέντιουμ Νίκος Χορταρέας, Τραγουδιστές Olympians.
Δημοσιογράφος Κώστας Μιναρετζής Και Σταρ Ελλάς Βάλια Κακούτη
Πρώην Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης Και Δημοσιογράφος Κουμπλής Χαράλαμπος
Η 1st Models Academy είναι η πρώτη Ακαδημία μοντέλων στην Ελλάδα που παρέχει στις σπουδάστριες της Διεθνή Πιστοποίηση. Οι τελειόφοιτες αποκτούν αξιοπιστία στο χώρο της Μόδας και τους εξασφαλίζει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Ο αξιόπιστος φορέας πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων με παγκόσμια αναγνώριση και καταξίωση αναπτύσσεται ταχύτατα αφού δραστηριοποιείται ήδη σε 180 χώρες του κόσμου. Τα πιστοποιητικά είναι αναγνωρισμένα από: τον ΕΟΠΠΕΠ, το ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο, την Ελληνική και Διεθνή αγορά εργασίας. Η 1st Models Academy παρέχει πιστοποιήσεις υψηλών προδιαγραφών, ανταποκρινόμενη στις πιο απαιτητικές προσδοκίες των φοιτητριών μέσα από ένα σύστημα εξετάσεων φιλικό και ευέλικτο για κάθε υποψήφια. Η κάθε υποψήφια εφοδιάζεται με ουσιαστικές γνώσεις και τις απαιτούμενες δεξιότητες που της εξασφαλίζουν την επιτυχία. Όλες οι σπουδάστριες ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους με το προσωπικό τους Book-Portfolio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου