Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...

                                ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Άγιο είχαν οι τρεις πεζοί που χτυπήθηκαν από «τρελό» ΙΧ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ανέβει στο πεζοδρόμιο και να παρασύρει ό,τι βρίσκει στο πέρασμά του πριν σταματήσει σε κάδο συμπίεσης απορριμάτων στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου.

Γράφει Ο Δημοσιογράφος: Κουμπλής Χαράλαμπος

Τον πανικό προκάλεσε ένας ασυνείδητος οδηγός που πήρε λάθος στροφή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ο ηλικιωμένος 80 ετών οδηγός αυτοκινήτου ΙΧ μάρκας μερσεντές και χρώματος μαύρου, ανεβαίνοντας την οδό Καρόλου Ντηλ θέλησε να παρκάρει στο υπόγειο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου πλατεία, στρίβοντας λοιπόν στο αντίθετο ρεύμα της οδού βασιλέως ηρακλείου τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανέβει στο πεζοδρόμιο και καταστρέφοντας τραπέζια-καρέκλες αλλά τραυματίζοντας παράλληλα δύο πεζούς στο πέρασμα του, πριν καταλήξει και τρακάρει σε κάδο απορριμμάτων. 
Στο βίντεο που καταγράφτηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, σε αυτό φαίνεται το όχημα καθώς οδηγεί ο ηλικιωμένος 80χρονος οδηγός, να πέφτει με ταχύτητα πάνω στα τραπεζοκαθίσματα εστιατόριου τα οποία βρίσκονται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου και να τα παρασύρει, προτού καταλήξει σε κάδο.

Ο ηλικιωμένος οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις άνδρες που παρασύρθηκαν από το ΙΧ μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με κακώσεις στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Σύμφωνα όμως με το ΕΚΑΒ, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 60 και 49 ετών αντίστοιχα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019, όταν το επιβατικό ΙΧ εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια παρασύρει αλλά τραυματίζει στο πέρασμα του, τους πεζούς στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο ύψος της Καρόλου Ντηλ.

Φωτογραφίες από το συμβάν:





Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος:


Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη ενός μάρτυρα: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου