Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

 ''Σκοτώθηκε σε τροχαίο η παρουσιάστρια Δήμητρα Σοφοκλέους''




Γράφει ο δημοσιογράφος Κουμπλής Χαράλαμπος..
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως η παρουσιάστρια Δήμητρα Σοφοκλέους έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 52 ετών.


Η Δήμητρα Σοφοκλέους καταγόταν από την Κύπρο και μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου έκανε οικογένεια με 2 παιδιά, κατάφερε να γίνει γνωστή μέσα από επίδειξης μόδας και αργότερα έγινε παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό κανάλι Euro Channel με δικιά της εκπομπή SOFO Beauty Team.

Στο 13 χλμ. στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου. 

Ανέβηκε στο κρασπέδο και διέσχισε όλο το δρόμο, έκοψε κάθετα τον δρόμο που κατεβαίνει από την αερογέφυρα, χτύπησε σε μια πινακίδα σήμανσης στο στηθαίο που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια ανετράπη.



Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το βράδυ της Κυριακής 27/12/2020 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα της άτυχης γυναίκας εξετράπη της πορείας του στις 22:30, λίγο μετά την αερογέφυρα της Θέρμης και κατέληξε εκτός οδοστρώματος.



Στο σημείο έσπευσαν δεκατρείς πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τη γυναίκα, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις της.



Η ίδια οδηγούσε τα μοντέλα σε γνωστό κομμωτήριο της πόλης Dim Metsios Hair Styling και στη συνέχεια με λιμουζίνα μεταφερόταν προς καφετέριες για την επίδειξη μόδας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου