Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Πανελλήνιες 2016 : οι βάσεις ανεβαίνουν στα υψη

Στα ύψη φαίνεται να είναι οι βάσεις  στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2016 καθως τα Θέματα που επέλεξε η Επιτροπή καθηγητών να μπουν στα θέματα ήταν αρκετά εύκολα και βατά.
 Το πρώτο μάθημα που έδωσαν οι μαθητές ήταν η νεοελληνική γλώσσα όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Η έκθεση είναι το 60%το γενικού βαθμό γι αυτό είναι και πολύ σημαντικό να γράψουν οι μαθητές πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι. Το φετινό θέμα  βασίζονταν στην πραγματική αγάπη . Κάτι που απασχολεί αρκετό κόσμο στις μερες μας.
 Παρόλο την ευκολία της εκθεσης ενας μαθητής δήλωσε ότι υπήρχαν αρκετές παγίδες και μπορούσαν οι υποψήφιοι εύκολα να βρουν από το θέμα που αφορούσε την φιλία "το θέμα της φιλίας ήταν εν μέρη εύκολο.Από την άλλη μεριά πολλά παιδιά όπως και εγώ βγηκαμε εκτός θέματος "αναφέρει ο Μάκης Παπαδόπουλος ο οποίος έδινε για δεύτερη φορά εξετάσεις.
  Ακόμα ένα μάθημα που φάνηκε να είναι εύκολο ήταν  το μάθημα της φυσικής δήλωσε ο Νίκος Μητος μαθητής του 2ο Λυκείου Σταυρούπολης " ευτυχώς φέτος δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην Φυσική . Ένα μάθημα που φοβόμουν πολύ από την αρχή της . χρονιάς . Το μόνο που με ανησυχεί είναι το  κατα ποσό θα ανέβουν οι βάσεις "
"Οι βάσεις του 2016  απ ότι φαίνεται θα ανέβουν αρκετά  καθώς Τ μαθήματα που έχουν δώσει οι μαθητές μέχρι στιγμής ,τα έχουν γράψει με μεγάλη επιτυχία . Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμα  περιμένουμε ολοι  και εμείς οι καθηγητές μαζί με τους μαθητές μας να βγουν  οι βάσεις στα μέσα του Ιουνίου "δήλωσε ο Δημητριάδης Γιώργος καθηγητής του φροντιστηρίου 'επίκεντρο' στην περιοχη της Ηλιούπολης στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου