Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Καλοκαιρινές διακοπές και κρίση



Το καιλοκαίρι έφτασε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι περισσότεροι αναζητούν τρόπους για να ξεφύγουν από τον καυτό ήλιο της Θεσσαλονίκης. Το Οn-Off βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και ρώτησε δέκα άτομα για τα καλοκαιρινά τους σχέδια.
- Έτεχε αποφασίσει τι θα κάνετε μέσα στο καλικαίρι;
*Λευτέρης Παναπακίδης αρτοποιός " Αν και η άδεια μου αργεί ακόμη και η κρίση έχει χτυπήσει και το δικό μας σπίτι όπως πολλών Ελλήνων κάναμε λίγη οικονομία και έτσι θα πάμε τέλη Αυγούστου στη Θάσο που είναι ένα οικονομίκο και παράλληλα ένα όμορφό νησί."
* Γεωργία Δανούδη υπάλληλος σούπερ μάρκετ  " Δεν έχουμε κανονίσει κάτι γιατί τά χρήματα δεν είναι αρκετά, οπότε θα μείνουμε στη Θεσσαλονίκη και ίως να πάμε στο χωρίο μας.
- Τα χρήματα που θα διαθέσετε φέτος είναι λιγότερα ή περισσότερα από το περασμένο καλοκαίρι;
* Μαρία Αυραμίδου μαγείρισα " Φυσικά και είναι λιγότερα, αν και ακόμη δεν έχουμε κανονίσει κάτι.
- Πόσα χρήματα σκοπέυετε να ξοδέψετε;
* Παναγίωτης Αντωνίου επιχειρηματίας " Ευτυχώς τη δική μας οικογένεια δεν την έχει χτυπήσει η κρίση, έτσι τα χρήματα που θα διαθέσουμε είναι περίπου ένα με δύο χιλιάδες."
- Τι ξενοδοχέιο επιλέξατε;
* Παύλος Πάνος συνταξηούχος " Το ξενοδοχείο μας είναι αρκετά καλό γιατί έχουμε κλείσει πακέτο διακοπών απο ταξιδιωτίκο γραφείο.
* Μαρκέλα Εύα δημόσιος υπάλληλος " Δεν έχουμε κλείσει κάποιο ξενοδοχέιο αλλα ενοικιαζόμενα δωμάτια που βγαίνουν πιό οικονομίκα.
- Εφόσον δεν θα πάτε εσείς διακοπές, έχετε σκεφτεί να πάτε τα παιδιά σας σε κάποια κατασκήνωση;
* Μάρω Δρέπα οικιακά " Τα παίδια είναι εκείνα που λαχταρούν περισσότερο το καλοκαίρι έτσι και εμείς τους έχουμε κλείσει κάποιες μέρες σε μία κατασκήνωση της πόλης.
* Πέτρος Πέτρου φαρμακοποιός " Θέλαμε πολύ να στέιλουμε τα παιδιά σε κάποια κατασκήνωση, ψάξαμε για μια οικονομική αλλά δεν βρηκαμε."
- Θα πάτε σε νησί ή σε κάποια παραλία της Θεσσαλονίκης;
* Μένιος Μήρτος οινοποιός " Θα πάμε στη Σαντορίνη για 2 μέρες και ύστερα στη Χαλκιδική στο εξωχικό μας."
* Μάνος Αργυρός παντοπόλης " Μας έχουν καλέσει στη Χαλκιδική για μία εβδομάδα, έπειτα θα πάμε στο χωριό μας."

Γράφτηκε από την: Αντωνία Ντάτσου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου