Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το "άλμα της ζωής" στην Θεσσαλονίκη



 Μεγάλη υποστήριξη απο τον κόσμου δέχτηκαν οι γυναικες με καρκινο του μαστού στην εκδήλωση  που πραγματοποιησε  το "άλμα της ζωής"  την Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  με παρά πολλές γυναίκες να δίνουν κουραγιο και  συμπαράσταση  στον αγωνα που δίνουν καθημερινά οι γυναικείες αυτές. Το συμβολικό ποσόν των 5 ευρώ για όποιον ήθελε να κάνει εγγραφή, έδωσε μεγάλη βοήθεια καθώς το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα πάει στον σύλλογο άλμα της ζωης. Με την εγράφη δωθηκαν δωρεάν μπλουζάκια.
Η πρόεδρος του συλλόγου "άλμα της ζωής", Κούλα Δερεκεναρη η οποια εδωσε μεγάλη μαχη καθως περασε και η ιδια  καρκίνο στον μαστο ,μίλησε για τις διάφορες ιστορίες των γυναικων με το ίδιο προβλημα και την πορεία τους μέχρι και σήμερα. Επίσης ανέφερε πως πρέπει κάθε γυναίκα να κάνει την έγκυρη διάγνωση για αυτό το θέμα αλλα και γενικά σε όλα τα θέματα υγειας. Τέλος ευχαρίστησε τον κοσμο που ειχε συγκετρωθει.


Συμβολικά έγινε και μια διαδρομή με τα ιστιοπλοϊκά που είχαν συγκετρωθει για αυτόν τον σκοπο, απο το ιστιοπλοϊκό ως το λιμάνι. Με παρόμοιο τρόπο έδειξαν την υποστήριξη τους και όλοι αυτοί που επιχείρησαν να κάνουν δύο χιλιόμετρα  περπατώντας από το άγαλμα του μεγάλου 
Αλέξανδρου μέχρι το λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου