Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Οι μάχες για το ποίος θα κουνήσει σεντόνι συνεχίζονται


Μόνο δύο παιχνίδια  για την κάθε ομάδα μένουν για να τελειώσει η διαδικασία των play off με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να έχουν τον πρώτο λόγο για τα προκριματικά του Champions League.
Γράφει ο Ευθύμιος Μπούγλας 


Θέλει να κουνήσει σεντόνι
και το αποδεικνύει 
Εχθές ο δικέφαλος του βορρά επικράτησε επί του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη με 2-0 και ανέβηκε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν της ΑΕΚ με 3-0 και σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση με πέντε βαθμούς, αφήνοντας τις θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά για το Europa League σε ΑΕΚ και Πανιώνιο.
Απρόβλεπτη και επιβλητική νίκη για τον ΠΑΟ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ ήταν η μόνη ομάδα που θα έμπαινε  στο γκρουπ τον ισχυρών για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League,  εάν έπαιρναν την δεύτερη θέση η τουρκική Μπεσίκτας και η ρώσικη Ροστόφ στα αντίστοιχα πρωταθλήματα  και παράλληλα  έβγαινε πρώτος στα play off  ο ΠΑΟΚ.


Η ΑΕΚ είχε μια πιθανότητα να πάρει απευθείας το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Europa League, εάν η Σεβίλλη κατακτούσε και το κύπελλο Ισπανίας εκτός από το Europa League, όμως η Μπαρτσελόνα δεν την άφησε.


Πλέον, όποια ομάδα και να τερματίσει στην πρώτη θέση θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων του Champions League και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Σαχτάρ Ντόνετσκ, Άγιαξ, Άντερλεχτ, Φενέρμπαχτσε και Σπάρτα Πράγας. 

Στις 26-5-16 και ώρα 18:15 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο ενώ στις 20:30 η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να πάρει την ρεβάνς απο τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου