Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Street Art Festival Thessaloniki 2016

Ξεκινάει στις 9 Ιουνίου για 4η συνεχόμενη χρονιά το Street Art Festival στη Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης με 300 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετέχουν ενεργά,είσοδος 10€.
Γράφει η Κική Σαμαρά

Καλλιτέχνες graffiti, street artists, μουσικοί,εικαστικοί,χορευτές,skaters και riders έχουν δώσει το παρόν και φέτος στο φεστιβάλ μεταμορφώνοντας τον εκθεσιακό χώρο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo σε κάτι τελείως διαφορετικό. Από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιούνται στην έκθεση συναυλίες, σεμινάρια, shows, εικαστικές παρεμβάσεις και διαγωνισμοί.
Την Παρασκευή 10 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν συναυλία οι αμερικανοι Onyx (Fredro Star και Sticky Fingaz, που επιστρέφουν Ελλάδα μετά από 4 χρονια ξανα στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους θα είναι οι Four Owls με ήχο του τελευταίου και πιο δυνατού κινήματος της Hip Hop. Την ίδια μέρα στην σκηνή θα βρεθούν ο Μικρός Κλέφτης και ο Ζήνων.
Στον εκθεσιακό χώρο θα παρουσιάζουν ταυτόχρονα χορευτικές παραστασεις οι Beast Mode, οι Academy of kids και οι The Fivaz. Ομάδες που ακολουθούν ένα urban/street χαρακτήρα, λόγω του ότι το στυλ του χορού τους είναι το Hip Hop, το breakdance και το σύγχρονο.
Την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, μουσικά θα πλαισιώνουν οι Kadebostany, με συνεχόμενες επιτυχία, δύο εμφανίσεις sold out στη Θεσσαλονίκη και με πολλά καινούρια τραγούδια τους. Μαζί τους θα είναι οι Βέλγοι παραγωγοί Boogie Belgique με ήχους jazz, vintage drum και electro παρουσιάζοντας το νέο τους single <<One day soon>>.
Την παρουσία τους χορευτικά θα αναδείξουν οι ομάδες Moulin Rouge, Art one και The Manzins. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου