Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΠαίζωΔρωMotion vol9

Υπήρχε αρκετός κόσμος που στήριξε την κοινωνική εκδήλωση
  Με στόχο το θέμα του προσφυγικού, ο τρίτος κύκλος στελεχών Χ.Α.Ν.Θ διοργάνωσε μία ανοιχτή εκδήλωση χθες στην Νέα Παραλία, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να προσφέρει υλικά αγαθά για τους πρόσφυγες.
  Κάθε χρόνο πραγματοποιείται μια εκδήλωση με κοινωνική συνεισφορά και μαζί με την φετινή, έχει παράδοση εννέα χρονών. Ξεκίνησε στις 11π.μ και τελείωσε στις 5 μ.μ, έχοντας διάφορα παιχνίδια αλλά και πολύ μουσική.



Ένα κείμενο του Πετρίδη Δημοσθένη



Οι Lost Boys είναι ένα τοπικό μουσικό σχήμα που πήραν
το όνομα τους από την αντίστοιχη ταινία του 1987
  Οι Lost Boys ήταν παρόντες στην μεγαλύτερη διάρκεια της εκδήλωσης παίζοντας δικά τους, αλλά και πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο που προθυμοποιήθηκε να παρευρεθεί και να συνεισφέρει.



   Θέλοντας να ανταποκριθείς στις ανάγκες     της παρούσας προσφυγικής κρίσης, κάθε           Τρίτη και Κυριακή, η Χ.Α.Ν.Θ με τη                 βοήθεια εθελοντών πραγματοποιεί ένα               πλήθος δράσεων με γνώμονα το βιωματικό       παιχνίδι και την καλλιτεχνική δημιουργία,         με στόχο την δημιουργική απασχόληση των     παιδιών και των νέων προσφύγων στο               κέντρο μετεγκατάστασης στα Διαβατά               Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τμήμα Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς
E-mail: socialaction@ymca.gr
Τηλέφωνο:231 600 1000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου