Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Υπερπολυτελης Γάμος Ζεύγους Σαββίδη

Ο Γιώργος Σαββίδης γιος του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη
Σε αριστοκρατικό στυλ ήταν το σκηνικό για τον λαμπερό γάμο του Γιώργου Σαββίδη, που πραγματοποιήθηκε Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στον ιερό ναό άγιου πνεύματος του χωριού πρόχωμα Θεσσαλονίκης, πανάκριβη η τελετή του μυστήριου.

Γράφει ο Κουμπλής Χαράλαμπος

Ο πλούσιος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟΚ και διευθυντής του πολυτελούς ξενοδοχείου ''Makedonia Palace'',  πάντρεψε στην Θεσσαλονίκη τον 24 χρόνο γιο του Γιώργο Σαββίδη με την αγαπημένη του από τη Ρωσία Γιάννα Κουντιάκοβα η οποία είχε στολισμένο το νυφικό με γεμάτο πολύτιμες πέτρες Swarovski, έχουν ήδη κάνει πολιτικό γάμο και συνέχισαν για τον θρησκευτικό.


Πολυτελής γάμος για τον γιο του Ιβάν Σαββίδη που έγινε στην εκκλησία Ιερός Ναός Αγίου Πνεύματος από τον αρχιεπίσκοπο αλεξάνδρειας, που έχτισε ο ίδιος στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.
Τόσο στη γαμήλια τελετή όσο και στη δεξίωση που ακολούθησε, είχαν προσκληθεί 600 καλεσμένοι και επίσημοι από τον χώρο της πολιτικής,αθλητισμού,τέχνης όπως: Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης,Βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης,Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,Ηθοποίος Ζωή Λασκάρη,Ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Πρώην αθλητής εθνικής έλλαδος Θοδωρής Ζαγοράκης,Πρώην Πρωθυπουργός Ελλάδας Κώστας Καραμανλής,Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, Τραγουδιστές Λευτέρης Πανταζής και Αντώνης Ρέμος. Εμφανίστηκαν αρκετοί φίλοι της οικογένειας ενώ ανάμεσα τους υπήρχαν δημοφιλής μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.






 Επίσης, καλέστηκαν αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης αλλά και πολλοί επιχειρηματίες. Ήδη είχαν γίνει νωρίτερα κρατήσεις σε ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας, ενώ στο 5 αστέρων ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» διέμειναν οι Vip φίλοι του ζευγαριού και του Ιβάν Σαββίδη. 


Αργότερα ακολούθησε η δεξίωση στο κυβερνείο Θεσσαλονίκης η αλλιώς παλατάκι στην περιοχή Καραμπουρνάκι.

Αυστηρά ήταν τα μετρά ασφαλείας στην σεμνή τελετή του μυστηρίου, με αποτέλεσμα να υπάρχει στο χώρο αστυνομική φύλαξη που πλέον ανέλαβε εταιρεία ασφαλείας αλλά και 20 παρκαδόροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  Activeman.gr:

Οι οργανωτές μάλιστα φρόντισαν να καλύψουν την περίφραξη με νοβοπάν, τα όποια έβαψαν σε γκρι χρώμα αυτό που είχε άλλωστε η περίφραξη. Παρ΄ όλα αυτά διακρινόταν η μεγάλη –τεράστια- σκηνή που είχε τοποθετηθεί στην αυλή και που σύμφωνα με πληροφορίες τραγούδησαν ο Λευτέρης Πανταζής και ο Αντώνης Ρέμος την ημέρα της γαμήλιας δεξίωσης αλλά και αρκετοί ρώσοι τραγουδιστές.


Στη Χλιδάτη δεξίωση υπήρχαν για τους προσκεκλημένους ξεχωριστά εδέσματα, ιδιαίτερα κρασιά και ακριβές σαμπάνιες, αλλά και μια τούρτα υπερπαραγωγή.


Στην είσοδο τοποθετήθηκαν γλάστρες με φυτά και προβολείς.
Πήγες: Ηλίας Σαββίδη ανιψιός Ιβάν Σαββίδη Και Activeman.gr



Οι οικογένεια Σαββίδη διάλεξε να στολίσει το κτήμα με λουλούδια που συμβολίζουν κάτι διαφορετικό το κάθε ένα: 

 Μια λευκή ορχιδέα αντιπροσωπεύει την αθωότητα, πολυτέλεια,ομορφιά,Αγάπη,Δύναμη και την κομψότητα. Υπέροχο δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Το λευκό τριαντάφυλλο η νυφικό τριαντάφυλλο  αντιπροσωπεύει την αθωότητα,αγνότητα καινούργιας αγάπης που συντροφεύουν ιδανικά μια νύφη, συνδέονται επίσης, με μία καινούρια αρχη, με την πνευματικότητα, την εντιμότητα, την κατανόηση.  Είναι ιδανική επιλογή και ως επίσημη χειρονομία λόγω της κομψότητας και της απλότητας τους.

Λευκή Ντάλια συμβολίζει κομψότητα,αξιοπρέπεια, και σύμβολο αγάπης.


Δημοσιογράφος: Κουμπλής Χαράλαμπος 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου