Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Θερινός κινηματογράφος στην Πολίχνη

 Ο θερινός κινηματογράφος ‘Τζένη Καρέζη’ βρίσκεται στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια, κατά καιρούς με δωρεάν είσοδο όπως και φέτος και περιτριγυρίζεται από ένα κατάφυτο πάρκο γεμάτο αγιόκλημα και γιασεμιά που σε κάνουν να θέλεις να τον επισκεφτείς ξανά και ξανά.



   
 Λόγω της δύσκολης κοινωνικο-οικονομικής κατάστασης αποφασίστηκε ο κινηματογράφος να λειτουργήσει φέτος δωρεάν για όλους τους πολίτες, δίνοντας την ευκαιρία σ’ αυτούς που δε θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το άγχος της πόλης, να διασκεδάσουν με μοναδικό εισιτήριο ρούχα, τρόφιμα ή άλλα είδη που μπορούν να διαθέσουν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.




  Το σινεμά προβάλει κάθε εβδομάδα και διαφορετική ταινία είτε για μεγάλους είτε για μικρούς,διαθέτει κυλικείο καθώς και τραπέζια ανάμεσα στα καθίσματα παρέχοντας στον θεατή περισσότερη άνεση.


  Το σινέ ‘Καρέζη’ παραμένει ανοιχτό και για άλλες εκδηλώσεις όπως ομιλίες.Επίσης κάθε χρόνο τα παιδιά από τα γύρω σχολεία όταν τελειώνουν την καθιερωμένη παρέλαση συγκεντρώνονται εδώ.Όλα αυτά σε συνεργασία με τον δήμο Παύλου Μελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου