Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Καλοκαίρι 2016: Επικρατέστεροι Προορισμοί

Οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το καλοκαίρι του 2016 αφορούν κυρίως νησιά του Αιγαίου,με επικρατέστερα την Σκιάθο,την Ρόδο και την Μύκονο ενώ μεγάλο μέρος των Ελλήνων σκοπεύει να επισκεφτεί την Κρήτη,σύμφωνα με γνωστά ταξιδιωτικά γραφεία.

Μύκονος:Το νησί των ανέμων.
Τσαμουρλίεβα Μόνικα

Σύμφωνα με γκάλοπ που πραγματοποιήθηκε,οι πολλοί Έλληνες οικογενειάρχες δηλώνουν πως θα  περάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού στις πόλεις ή τα χωριά τους,καθώς η οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει περαιτέρω έξοδα. Η 19χρονη Ελπίδα Τσιπλάκη ισχυρίστηκε πως θα ήθελε ,όπως και όλοι οι νέοι της ηλικίας της,να περάσει τις διακοπές της με την παρέα της,πράγμα για αυτήν αδύνατο,μη θέλοντας να επιβαρύνει με έξοδα την οικογένεια της.

Τα οικονομικότερα αεροπορικά πακέτα με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου που παρέχονται από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία της πόλης μας είναι τριήμερα με πενθήμερα με τιμές που ξεκινούν από 200 και αυξάνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. "Στα οικονομικά πακέτα του πρακτορείου μας περιλαμβάνεται η μεταφορά ,η διαμονή  και η ημιδιατροφή",δήλωσε η Χριστίνα  Ελευθεριάδου,διευθύντρια γνωστού ταξιδιωτικού γραφείου.

 Αρκετοί φοιτητές αλλα και οικογενειάρχες κλείνουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια μήνες νωρίτερα,όταν οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες.

Στα ακτοπλοϊκά πακέτα οι τιμές είναι χαμηλότερες κατά 50-70€. Ωστόσο όσο μεγαλύτερη είναι η ζήτηση τόσο αυξάνονται και οι τιμές,επομένως τώρα είναι η ώρα να κάνει ο κόσμος τις κρατήσεις του", σύμφωνα με τα λεγόμενα υπαλλήλου ταξιδιωτικού πρακτορείου Αντρέα Χαρίση.


  • Το γκάλοπ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου,στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου