Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Τέσσερις ομάδες ένα τρόπαιο!


Στην τελική ευθεία μπήκε το Champions League, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης να διεκδικούνε το εισιτήριο για τον τελικό του Μιλάνου στις 28 Μαΐου.
Γράφει ο Ευθύμιος Μπούγλας


Πελεγκρίνι και Ζιντάν έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους
Ναι καλά διαβάσατε θα δούμε μια διαφορετική ομάδα στους ημιτελικούς του Champions League, την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με τόσα λεφτά που έχει επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε επιτέλους φέτος, να μπει ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για το 2016. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν, η οποία ξέρει πολύ καλά τι θα πει ημιτελικός μιας και η τελευταία φορά που έμεινε εκτός τετράδας ήταν τη σεζόν 2009-2010.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «πήρε την μπουκιά από το στόμα» της Μπαρτσελόνα και βρίσκεται ξανά στα ημιτελικά του Champions League, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της σκληρής Μπάγερν Μονάχου, κάτι που είναι εφικτό μιας και οι γερμανοί φέτος δεν πείθουν για μεγάλα πράγματα, όπως τις προηγούμενες χρονιές. Οι Ροχιμπλάνκος  στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχουνε δώσει απέναντι σε γερμανικές ομάδες μετράνε μόνο μια ήττα.


Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί την Ρεάλ για την πρώτη φάση των ημιτελικών στις 26 Απριλίου και ο επαναληπτικός θα γίνει στις 4 Μαΐου, ενώ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν θα παίξουν στις 27 Απριλίου και 3 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου