Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Η Ομάδα έκπληξη της Premier League

Φέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα όλοι θα περιμένανε στην πρώτη θέση να βρίσκεται κάποιο από τα μεγαθήρια του πρωταθλήματος, αλλά η πρώτη θέση ανήκει στην Leicester.

Γράφει ο όμορφος Ευθύμιος Μπούγλας από τα Τρίκαλα

Η Leicester όσες φορές βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία του Αγγλικού πρωταθλήματος δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Πέρυσι είχε τερματίσει στην δέκατη τέταρτη θέση και είχε μόλις 41 πόντους με 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και 19  ήττες, ενώ φέτος πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στην κορυφή με 72 πόντους, 21 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.
Οι «αλεπούδες» του Claudio Ranieri πάνε να «κλέψουν» το πρωτάθλημα και όλα δείχνουν μέχρι στιγμής πως θα το κάνουν. Μια Leicester με μόνο 22 εκατ. μπάτζετ και με ένα πολύ ποιοτικό σύνολο κοντράρει τους άραβες της Manchester city, τον μεγιστάνα Roman Abramovich και την ιστορική Manchester United.


Όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρει μιας και έχουν μείνει μόνο πέντε αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν και μιας και αυτή τη στιγμή διαθέτει στο ρόστερ της τον Jamie Vardy τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 21 γκολ. Η Leicester στους τελευταίους αγώνες θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Manchester United και της Chelsea, ενώ παράλληλα  η δεύτερη Tottenham η οποία απέχει μόλις επτά πόντους από την κορυφή, θα δώσει μόνο ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στην Chelsea.


Η Premier League έχει μπει στην τελική  ευθεία και με τις «αλεπούδες» να βρίσκονται στο «ρετιρέ» το πρωτάθλημα αποκτά άλλη αξία. Η Leicester για την 34η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την West Ham μέσα στην έδρα της, ενώ η δεύτερη Tottenham έχει εκτός έδρας αγώνα με την Stoke.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου