Σάββατο 23 Απριλίου 2016

''Έκτακτο: Ο Ελληνικός Στρατός Τέθηκε Σε Επιφυλακή''

Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Χρήστος Μανωλάς


Σήμα κινδύνου εκπέμπει για την Ελλάδα ο Αρχηγός του ΓΕΣ, εκφράζοντας ανησυχία για την εθνική ασφάλεια καθώς και τα εθνικά συμφέροντα τις Χώρας, ζητώντας να κηρυχθεί η Χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.  


Γράφει ο Κουμπλής Χαράλαμπος



Ο Στρατηγός Χρήστος Μανωλάς προειδοποιεί: ''Ως εδώ και μη παρέκει''. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως η υπομονή όλων των Ελλήνων εξαντλήθηκε μετά το ειδικό λαθρομεταναστευτικό κύμα, αλλά και τις υποχωρήσεις της Ελλάδος στο Αιγαίο...

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ έριξε σκληρά υπονοούμενα εναντίον της κυβέρνησης και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, αναφέροντας: << Έπρεπε να τρανταχτεί το αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών από τις εκρήξεις και να θρηνήσει το Βέλγιο θύματα, για να αρχίσουμε να ανησυχούμε για θέματα ασφαλείας ή για να το θέσω καλύτερα για την Εθνική ασφάλεια>>. 

Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μάθει να τα τραβάμε όλα στα άκρα, ένα πράγμα μας μένει να κάνουμε αφού μετά το καλοκαίρι του 2015 άλλαξε η πολιτική της Γερμανίας και έκλεισε τα σύνορα τους και των υπόλοιπων χωρών,τα βήματα για την Εθνική Άμυνα τις Χώρας θα πρέπει να καταλογίζονται ως εξής: Να κηρύξουμε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γι'αυτό ακόμη όλοι οι ενεργοί στρατιώτες και μετά την απόλυση τους ανήκουν στο στράτευμα και τέθηκαν σε επιφυλακή, όπως διέταξε ο Πάνος Καμμένος που ενημέρωσε την στρατονομία να τους καλέσει.

Να κλείσουμε τα σύνορά μας κι εμείς για λόγους ασφαλείας.
 

Να ενισχύσουμε τις ναυτικές μας δυνάμεις στο Αιγαίο και να αναχαιτίζουμε τις προσφυγικές ροές, ενέργεια εφικτή.
 

Να φιλοξενήσουμε σε κλειστού τύπου φιλοξενίας σημεία τους πρόσφυγες/ μετανάστες εντός της χώρας.
 

Να απελάσουμε τους παράνομα εισελθόντες στην χώρα μετανάστες.

 Όλες οι κινήσεις να γίνονται με συνοδεία αστυνομικών οργάνων και να διατεθούν αστυνομικές δυνάμεις στα σημεία φιλοξενίας.
 

Να ενισχύσουμε την ασφάλεια μας, σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια σε δημόσιους χώρους και κοινωφελείς εγκαταστάσεις, αδειάζοντας τα λιμάνια Πειραιά, την Ειδομένη κλπ από πρόσφυγες. 
Να ενισχύσουμε τα μέτρα ηλεκτρονικής ασφαλείας, ασφάλειας κυβερνοχώρου κλπ. 

Να θέσουμε σε ετοιμότητα τις αντιτρομοκρατικές μας μονάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου