Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Διαφωνίες-κόντρες στο φετινό Χ-factor.

   

Μεγάλη κόντρα αναπτύχθηκε στις auditions του X-factor  μεταξύ των κριτών Πέγκυ  Ζήνα και του Θοδωρή Μαραντίνη καθώς οι δυο κριτές ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή τη συμμετοχή μιας παίκτριας από την Σερβία,η οποία γνωρίζει ελάχιστα την Ελληνική γλώσσα.

     Η  γνωστή τραγουδίστρια αντέδρασε δείχνοντας  εντόνα την ενόχληση της με την συμμετοχή της νεαρής Αλεξάντρας Τζόκοβιτς , υποστηριζοντας πως η ίδια δεν αναλαμβάνει να τραγουδίσει κομμάτια εαν ακουγέται έντονα η προφορά της. Η Πέγκυ τόλμησε να κάνει παρατήρηση στον Θοδωρή που επέλεξε να σχολιάσει την εμφάνιση της κοπέλας στα αγγλικά. 《Θοδωρή θα συνεχίσεις να μιλάς στα αγγλικά .... Αλλά δεν είμαστε στο BBC να σου θυμίσω 》,τόνισε.
    Στην κόντρα πήρε θέση και η Τάμτα,η οποία υποστήριξε την Αλεξαντρα ,καθώς και η ίδια είχε περάσει από αυτό το στάδιο και κατάφερε να φτάσει στον τελικό του super idol και να κάνει καριέρα παρά το γεγονός πως και η ίδια δεν μιλούσε καλά Ελληνικά.

      Η Πεγκυ Ζήνα αντιμετωπισε  ρατσιστικά τη νεαρή παίκτρια, κρίνοντάς την με βάση την προφορά και όχι την φωνή της. Ήταν μεγάλη αδικία για την διαγωνιζομενη να ακουσει αυτα τα σχολια απο μια μεγαλη  λαικη τραγουδίστρια που είναι πολύ γνώστη στην Ελλάδα και η άποψη της μετράει πολύ και για αυτο  πήρε αυτή τη θέση στο φετινό διαγωνισμού του X-factor.Τα λόγια της ήταν απογοητευτικά, καθώς πέρασε στην επόμενη φαση άλλους διαγωνιζόμενος, με μέτρια φωνή και έδειξε κάποια κολλήματα στην κοπέλα που είχε πολύ καλή φωνή αλλα οχι καλή προφορά στα ελληνικά.


   Παρόλα αυτά η Αλεξαντρα κατάφερε να περάσει την audition,υποσχόμενη πώς στην επόμενη φαση θα δώσει τα δυνατά της σε ένα ελληνικό τραγούδι.
     Μελίνα Σφαλύρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου