Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ο σούπερ Φυστίκης ενάντια στο τεράστιο παγωτό χωνάκι

                            ‘’Ο σούπερ Φυστίκης ενάντια στο τεράστιο παγωτό χωνάκι’’

 ‘’Ο Σούπερ Φυστικής Ενάντια Στο Τεράστιο Παγωτό Χωνάκι’’,του Γιάννη Κατσιγιάννη,με την βοήθεια της θεατρικής ομάδας Εκτός Τόπου και Χρόνου,θα παίζεται για όλα τα Σάββατα του Απριλίου στο θέατρο Σοφούλη.
Γράφει η Βασιλική Πεστρακελίδου

΄΄Είναι μια παιδική παράσταση που με τα κοστούμια και το σενάριο θα σου ανοίξει την όρεξη. Απο το πρώτο κιόλας Σάββατο τα παιδάκια το λάτρεψαν και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.΄΄είπε η Σοφία Παναγιωτάκη που στο θεατρικό,έχει τον ρόλο της κοπέλα της διαφήμισης,στρατιώτης και αστυνόμος. ‘’Η θεατρική μας ομάδα ανεβάζει την παιδική θεατρική παράσταση "Ο Σούπερ Φυστίκης ενάντια στο τεράστιο παγωτό χωνάκι",το οποίο εκτός απο παιδιά αφορά και τους μεγάλους, με τις χιουμοριστικές ατάκες μας αλλά και υπενθυμίζοντας πως όλοι μας έχουμε κρυμμένη δύναμη μέσα μας και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα,με το να είμαστε μόνο ο εαυτός μας ’’συμπλήρωσε.

Λίγα Λόγια
   Ο Σούπερ Φυστίκης,έχοντας τελειώσει με όλα του τα καθήκοντα και τις αποστολές,αποφάσισε να ξεκουραστεί.Μόλις βγήκε νικητής για ακόμα μια φορά με την μάχη του στο μακρινό Ξηροκαρπιστάν,ένα απρόσμενο γεγονός θα έρθει να τον ταράξει. Ο Μπούλης, το τεράστιο παγωτό χωνάκι που βγήκε μέσα από το εργαστήριο του τρελού επιστήμονα Πίπη Φαρμακοτρίφτη, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και απειλεί από λεπτό σε λεπτό να λιώσει.Οι επιστήμονες τρομαγμένοι μιλάνε για τις ολέθριες συνέπειες που θα έχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται στο χείλος της πιο λαχταριστής καταστροφής κι αυτό αποτελεί απειλή και για τον Σούπερ Φιστίκη,αποστολή!Ολοι,μικροί μεγάλοι,παρακαλάνε τον Σούπερ Φυστίκη να τους σώσει όμως κάτι τον πάει πίσω. Ενα κρυφό μυστικό όμως,που δεν ξέρει τι είναι αναβάλει την αναμέτρηση του με το τεράστιο παγωτό,και αυτή τη φορά το υπερόπλο του δεν μπορεί να τον βοηθήσει.
Η ξεκούραση μοιάζει με όνειρο πλέον και εκτός απο τον Μπούλη που πρέπει να αντιμετωπίσει θα αντιμετωπίσει και τον ίδιο του εαυτό!


Η Στεφανία Κώττα και ο αδερφός της Κωνσταντίνος,που επίσης παίζουν στο θεατρικό,μας είπαν πως περιμένουν πως και πως να έρθει το Σάββατο απόγευμα,για να έρθουν στο θέατρο και να ξεκινήσει η παράστηση. ΄΄Για μένα το καλύτερο κοινό,είναι τα παιδιά,να βλέπεις παιδικές φατσούλες να γελάνε σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.Είναι τόσο αθωά και ζουν στον δικό τους κόσμο γεμάτα αγάπη.΄΄δήλωσε η Στεφανία..΄΄Η αδερφή μου με παρακίνησε να έρθω να παίξω στο θεατρικό και πραγματικά στεναχώριεμαι που τελειώνει.Τα παιδιά σε γεμίζουν και θέλεις συνεχώς να τα κάνεις να γελάνε.Μπράβο και στον σκηνοθέτη μας τον Θανάση Πρασίδη αλλα και σε εμάς.Είναι μια παράσταση που αξίζει να έρθουν οι γονείς με τα παιδάκια τους.΄
 Εισιτήρια: 5 ευρώ (παιδικό) 7 ευρώ (ενηλίκων)

Από το Σάββατο 2 Απριλίου και κάθε Σάββατο έως τις 23 Απριλίου, ώρα: 17.30 στο Θέατρο Σοφούλη

Βασιλική Πεστρακελίδου


1 σχόλιο: