Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Η ομάδα του ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 90 χρόνια ίδρυσης της






Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε σήμερα τα 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας του και έκανε μια εκδήλωση στο Μουσικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου παρευρέθηκε πολύς κόσμος.

   
Γράφει η Αναστασία Σαμιώτη




Η γιορτή ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο σήμερα το απόγευμα όπου εκατοντάδες οπαδοί βρισκόντουσαν εκεί, φώναζαν ασταμάτητα συνθήματα της ομάδας τους και σταμάτησαν την κυκλοφορία για δυο φορές. Την ίδια στιγμή άρχισε να καταφτάνει ο πρώτος κόσμος στο Μέγαρο Μουσικής. Από τους πρώτους που ήταν εκεί είναι ο κ.Σαββίδης πρόεδρος της ομάδας, ο γνωστός νομικός  Αλέξανδρος Λυκουρέζος που είναι δικηγόρος του Σαββίδη εδώ και πολλά χρόνια. Στο μέγαρο βρισκόταν και πολύ βετεράνοι όπως ο Αποστολίδης, ο Βασιλάκος, ο Ιορδανίδης, ο Σκαρτάδος κ.α. Στην εκδήλωση ήταν και ο Τάσος Κατσαμπής αρχηγός του ΠΑΟΚ του 2001 όταν κατέκτησαν το κύπελο από τον Ολυμπιακό. Ο κ.Αναστασιάδης δήλωσε πως η μεγαλύτερη χαρά που έχει πάρει ως προπονητής της ομάδας ήταν όταν πήραν το κύπελλο το 2003 και ότι αυτό ήταν που τον άγγιξε περισσότερο ως ποδοσφαιριστή σε σχέση με τα κύπελα.




Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είπε: Δεν είναι τόσο σημαντικό ένα νέο γήπεδο για την ομάδα αλλά ένα αθλητικό κέντρο για να μην ταλαιπωρείται από οπαδούς ο Σαββίδης. Στην εκδήλωση ήταν φυσικά οι παίχτες της ομάδας αλλά και παίχτες από άλλες ομάδες και ο Βασίλης Κωνσταντίνου που εκπροσωπεί τον Παναθηναικό. Όταν όλοι πήραν τις θέσεις τους και ξεκίνησε η εκδήλωση ακουγόταν μια απαλή μουσική του στυλ του συνθήματος "ωωω ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα στο μυαλό" και η μουσική συνεχίστηκε με την τρομπέτα του Λαυρέντη  να παίζει ήχους συνθήματος του ΠΑΟΚ. Σιγά σιγά άρχισαν να γίνονται κάποιες αναφορές από τους παρουσιαστές στο παρελθόν και για το πως ιδρύθηκε η ομάδα. Επίσης,οι παίχτες του ΠΑΟΚ μιλούν για την ομάδα τους και ο Σαββίδης επισημαίνει πως δεν ήταν ποτέ ομάδα πλουσίων και πως δεν ξέρει πόσους τίτλους θα πάρει ο ΠΑΟΚ όμως το σίγουρο είναι πως θα παλεύουν για την διαφάνεια. Στη συνέχεια οι παίχτες παρέλαβαν βραβεία για τα κύπελα.

Βράβευση και για τον Γιαννάκη, τον πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται συνεχώς στο γήπεδο για να δει αγώνες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου