Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Θεσσαλονίκη :η πόλη της διασκέδασης και του “έρωτα”

       Μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη μπορεί να προσφέρει πολλούς τρόπους εκτόνωσης και διασκέδασηςΣυγκεκριμένα στην περιοχή των σφαγείων εκτός από τα μεγάλα και γνωστά νυχτερινά κέντρα της πόλης θα αντικρίσεις και τα περίφημασπιτάκια με το κόκκινο φωτάκι”.
       Ο μεγαλύτερος ανδρικός πληθυσμός ,λίγο πολύ, μια φορά τουλάχιστον στη ζωή του έχει επισκεφθεί αυτά τασπιτάκια”.Άλλος μπορεί να το επέλεξε για εκτόνωση και χαλάρωση και άλλος πάλι, για ψυχαγωγία και εκπαίδευση.Ήδη από την ηλικία 15-16 ετών τα αγόρια είτε από δική τους πρωτοβουλία, είτε από κάποιο συγγενή τους θα πάνε σε κάποιο πορνείο προκειμένου να μάθουντα μυστικά της ζωής”. Όσον αφορά το σεξ, σύμφωνα με μαρτυρίες κοριτσιών όπου εργάζονται σε πορνεία,το μεγάλο πρόβλημα αυτού του επαγγέλματος είναι η συμπεριφορά των πελατών απέναντι τους. Οι περισσότερες κοπέλες δέχονται βία την ώρα του σεξ "γιατί πολλοί δεν τις αντιμετωπίζουν σαν να είναι άνθρωποι, αλλά σαν να είναι ζώα".Φυσικά το πρόβλημα το δημιουργούν οι ενηλικιωμένες ηλικίες,γιατί έτσι κι ' αλλιώς οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από κάποιον ενήλικο και να υποδείξουν την ταυτότητά τους.Οι ηλικίες που πηγαίνουν εκεί είναι ποικίλες.Όμως , τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας ο τζίρος των μαγαζιών αυτών γίνεται από τις ηλικίες των 18-25 ετών.Αυτό συμβαίνει διότι, τις τελευταίες μέρες η νεολαία πηγαίνει στα νυχτερινά κέντρα για να διασκεδάσει και κλείνουν τη βραδιά τους με μια επίσκεψη σταστούντιο”.Άλλωστε αυτά τασπιτάκιαείναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας και τώρα με την οικονομική κρίση οι τιμές τους κυμαίνονται γύρω στα 30 ευρώ από 50 ευρώ που ήταν. Επίσης , θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα πορνεία σε αντίθεση με τις γυναίκες που εκδίδονται στο δρόμο, το σεξ γίνεται υποχρεωτικά με προφύλαξη για λόγους ασφάλειας των κοριτσιών και φυσικά των πελατών.

       Η πορνεία στην Ελλάδα είναι νόμιμη, και οι οίκοι ανοχής στα σφαγεία έχουν άδεια γιατί περνάνε από συνεχείς ελέγχους , γιατί οι εργαζόμενες κατά 97% είναι αλλοδαπές.

Ανδρέας Ρούτσης




1 σχόλιο: