Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Θεσσαλονίκη & Φοιτητική ζωή

Θεσσαλονίκη & Φοιτητική ζωή



  Φοιτητική ζωή και Θεσσαλονίκη πάνε μαζί , εξάλλου που πιο όμορφα και συγχρόνως ήσυχα από την συμπρωτεύουσα μας. Στην πόλη αυτή υπάρχουν διάφοροι προορισμοί για να πας και αρκετά πράγματα να κάνεις. 


   Είσαι λάτρης της τσίπουρο κατάστασης; Μια καλή πρόταση είναι να επισκεφτείς τα μαγαζάκια του Μπιτ Παζάρ όπου εκεί θα βρεις μεζέδες και κοψίδια σε πολύ χαμηλές τιμές για να συνοδεύσεις το ουζάκι σου.
Είναι ένας προορισμός  που πολλοί φοιτητές επιλέγουν.

    

 

  Ψάχνεις να πιείς οικονομικό καφέ αλλά δεν βρίσκεις , διότι ο καφές στην παραλία ανέρχεται στα 4 με 5 ευρώ , είσαι φοιτητής και δεν βγαίνει εύκολα ο μήνας. Μια γειτονιά που μπορείς να διαφύγεις είναι τα φοιτητικά καφέ στη ροτόντα εκεί που με 2 ευρώ θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς την φραπεδιά σου.



 Κρασάκι με ρεμπέτικη μουσική , πλήθος φοιτητών και χαμηλές τιμές θα βρεις λίγο πιο πάνω από τη ροτόντα στην οδό Μελενίκου σε διάφορα κουτούκια που υπάρχουν. Μην παραβλέψεις να περάσεις και από εκεί. 
 
                               


 Στην γειτονιά της Βαλαωρίτου , θα βρεις αρκετά κλαμπ το ένα δίπλα στο άλλο , όπου εκεί μπορείς να κάτσεις και να απολαύσεις το ποτό σου με δυνατή μουσική και αμέτρητο φοιτητόκοσμο.



 Μια καλή επιλογή για παιχνίδια και επιτραπέζια με τους συμφοιτητές σου είναι τα 
φοιτητικά μαγαζιά στην Αγγελάκη. 



 Βαρέθηκες να τρως στην φοιτητική λέσχη και θες να φας από έξω; στην πλατεία Ναβαρίνου θα βρεις κρέπες, σάντουιτς, γλυκά, ατομικές πίτσές, σαλάτες ακόμα και μαγειρευτά φαγητά σε πολλές οικονομικές τιμές, διαμορφωμένες ειδικά για τους φοιτητές.






Αφιέρωμα Νάσια Τσιφτσή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου