Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Στους ημιτελικούς αγωνες βολει η ομάδα των ΤΕΦΑΑ Σερρών

 
Στους τέσσερις καλύτερους η ομαδα των γυναικων απο το τεφα Σερρών στους πανεπιστημιακούς αγώνες βόλεϊ που διοργανώνονται κάθε χρόνο. Η Εύη Γιαννακίδου σε ηλικία είκοσι ετών είναι η αρχηγός της ομάδας η οποια μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και για την πορεία της ομάδας:
 - Εχετε φτασει στους ημιτελικούς αγωνες.Πόσο δύσκολο ήταν να συντονιστείτε τόσα άτομα γιατι να καταφέρετε αυτό το κατόρθωμα;
- Η αλήθεια είναι ότι δεν βρισκόμαστε πολλες φορες για προπόνηση ολές μαζί λόγω του φορτωμένου προγράμματος . Δύο φορες την βδομαδα κανουμε προπόνηση. Επειδή όλες οι κοπέλες ασχολούνται με το βόλεϊ μπορούμε εύκολα να συντονιστούμε και να αποδώσουμε στον βαθμο που επιθυμούμε.
-Ποιό παιχνίδι σας δυσκόλεψε περισσότερο και σας απογοήτευσε περισσότερο;
-Στον τελευταίο αγώνα που είχαμε δυστυχώς χάσαμε με την ομάδα των καλών Τεχνών όμως δεν πτοούμαστε και περιμένουμε την νίκη στον επόμενο αγώνα που έχουμε την Παρασκευή.
-Ποιους αντιπάλους θα έχετε αυτήν την Παρασκευή; Πώς βλέπετε το παιχνίδι εύκολο;
-Αυτήν την Παρασκευή έχουμε να αντιμετωπίσουμε το φιλολογικό τμήμα. Πιστεύω πώς θα πάρουμε και αυτήν την νίκη αν και είναι μια καλή ομάδα το φιλολογικό και να πάμε στους τελικούς αγώνες.
Από ποιούς διορθώνονται αυτοί οι αγωνες;
 - Από  διαιτητές που ασχολούνται χρονια με το βόλεϊ και είναι γνωστοί στον χώρο όπως ο Βασίλης Βασιλειάδης.
 - Ποίος μπορεί να συμμετέχει σε αυτούς τούς αγώνες;
-Μόνο οι φοιτητές του ΑΠΘ δείχνοντας το πάσο  αγώνων που πρέπει να έχει.
- Το πάσο το έχουν όλα τα άτομα ή το έχουν με κάποιο κριτήριο;
- Για να συμμετέχεις στους αγώνες πρέπει να δείξεις το πάσο αγωνων για να σε καταχωρήσουν στα έγγραφα. Για να πάρεις το πάσο δίνεις ένα  μικρο ποσό αλλιώς δεν μπορείς να το έχεις.
Καλή επιτυχία στην ομαδα και ελπίζουμε το καλύτερο για αυτήν.
 Μελίνα Σφαλύρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου