Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

''Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ''

                          



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με στόχο την συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης από σπουδαστές δημοσίου ΙΕΚ στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 για τους πρόσφυγες.

Η Εκδήλωση με θέμα: ''Συρία,χτες και σήμερα'', διοργανώθηκε από τους σπουδαστές της Ειδικότητας «Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων» του Δ.ΙΕΚ Θεσσαλονίκης. Στόχος ήταν η συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Το ιατροφαρμακευτικό υλικό θα διατεθεί μέσω του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης και τα είδη πρώτης ανάγκης θα διατεθούν μέσω της ΜΚΟ "Οικόπολις". 
Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης συμπαραστάθηκε στους σπουδαστές,όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης: <<τις προσπάθειες που καταβάλει η εκκλησία και συμπαραστέκεται στους αγώνες των ανθρώπων που φεύγουν από την πατρίδα τους>>. Συμπλήρωσε, πως εμείς οι Έλληνες προσπαθούμε να αγκαλιάσουμε αυτούς που ξενιτεύτηκαν σε ξένη χώρα για να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους>>. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου