Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Artozima- Detrop : τρισδιάστατες τούρτες




Παρουσίαση νέας τάσης με τούρτες 3D από ζαχαρόπαστα και ζαχαροτεχνίας πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκης, παίρνοντας μέρος εταιρείες εφοδιασμού πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας καθώς και σημαντικά πρόσωπα του χώρου.

Γράφει η Κική Σαμαρά.


Τα τελευταία χρόνια εξακολουθούν να είναι στη μόδα της ζαχαροπλαστικής τα πολύχρωμα cupcakes με την υπέροχη βουτυρένια κρέμα γνώστη και ως Buttercream σε διάφορες γεύσης και χρώματα. 


3D Γαμήλιες τούρτες με ζαχαρόπαστα και βρώσιμα διακοσμητικά επιλέγοντας σχέδιο και σε χρώμα που εσείς προτιμάτε.

 Η Debbie Brown Αγγλίδα, Cake Decorator με μεγάλη πορεία και έντονη δραστηριότητα στον χώρο της ζαχαροπλαστικής με ειδικότητα της 3D τούρτες δίδαξε στο κοινό τα μυστικά γύρω απο την ζαχαροτεχνία.
 Δείχνει την δημιουργία προσώπου με εργαλείο μόνο τα χέρια και έπειτα τον σχηματισμό των εκφράσεων με βρώσιμα χρώματα ζαχαροπλαστικής.
Πρωταγωνίστησαν οι τούρτες γενεθλίων για παιδιά και μεγάλους με έμπνευση ηρώων κινουμένων σχεδίων καθώς και οίκων μόδας όπως τσάντες, τακούνια κλπ.










Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει η δημιουργία της Ilaria Pelucchi Cake decorator από την γειτονική Ιταλία που εμπνεύστηκε αυτό το έργο της από την Αρχαία Ελλάδα και τους θεούς του Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου